Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΤΟ ΝΒΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ WESTBROOK ( VID )


Από τον LeBron James μέχρι τον Kobe Bryant, διαβάστε πως αντέδρασε το ΝΒΑ στο άκουσμα του 42ου τριπλ-νταμπλ του Russell Westbrook.





Προ ημερών έγινε ο δεύτερος παίκτης (μετά τον Oscar Robertson) που εξασφάλισε ότι θα ολοκληρώσει μία σεζόν με τριπλ-νταμπλ. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, δε, έσπασε και ένα άλλο ιστορικό ρεκόρ του “Big O”, φτάνοντας τα 42 τριπλ-νταμπλ σε μία σεζόν. Ο Russell Westbrook άφησε για πάντα το στίγμα του στην ιστορία του ΝΒΑ με τα φετινά (στατιστικά) κατορθώματα του. Ήταν λοιπόν απόλυτα φυσιολογικά το πρόσωπο της βραδιάς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Είτε αναδειχθεί MVP (ειδικά μετά τη χθεσινή εμφάνιση του ανέβασε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες του), είτε όχι, ο Westbrook κάνει πράγματα που προκαλούν το δέος συμπαικτών και αντιπάλων του στο πρωτάθλημα. Διαβάστε παρακάτω πως αντέδρασε το ΝΒΑ μετά την ιστορική χθεσινή εμφάνιση του 28χρονου πόιντ γκαρντ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω σημείωσε και το πρώτο buzzer beater της καριέρας του με το “τρελό” τρίποντο που πέτυχε στο Denver!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου