Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Η ROLLEX ΣΤΗΡΙΖΕΙ ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ''




Η ROLLEX, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 62 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, συμβάλλει ενεργά στο πολύτιμο έργο μιας οργάνωσης που στα 24 χρόνια δράσης της έχει στηρίξει περισσότερα από 1.600.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το «Χαµόγελο του Παιδιού» λειτουργεί 24 ώρες την ηµέρα και 365 ηµέρες τον χρόνο σε όλη την Ελλάδα και είναι δίπλα σε κάθε παιδί. Παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν, απασχολεί εξειδικευμένους επιστήμονες και ενεργούς εθελοντές, λειτουργεί 12 κέντρα άµεσης κοινωνικής επέµβασης σε όλη την Ελλάδα και 11 σπίτια που μεγαλώνουν με φροντίδα εκατοντάδες παιδιά. Λειτουργεί το μοναδικό για την Ελλάδα Σπίτι του Παιδιού και ένα κέντρο θεραπείας για παιδιά θύματα κακοποίησης.

Ενεργοποιεί και συντονίζει το Amber Alert Hellas, διαθέτει τη μοναδική ομάδα έρευνας και διάσωσης εξαφανισμένων παιδιών Θανάσης Μακρής. Διαθέτει κινητή επιχειρησιακή μονάδα διαχείρισης εκτάκτων αναγκών και εξαφανισμένων παιδιών και 3 κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής. Λειτουργεί κέντρα διαχείρισης και διανομής προϊόντων και διαθέτει στόλο 100 εξειδικευμένων οχημάτων για την άμεση διαχείριση και κάλυψη κάθε ανάγκης παιδιού σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ROLLEX, έχοντας επί 62 ολόκληρα χρόνια σαν πρώτο κριτήριο την υψηλή ποιότητα, διαθέτει μια μεγάλη και συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα προϊόντων βαφής, που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η διατήρηση της υψηλής ποιότητας και οι σωστές και ειλικρινείς συνεργασίες ήταν και είναι για τη ROLLEX βασικός παράγοντας ανάπτυξης και σίγουρα ο κύριος λόγος που διατηρεί την κυριαρχία της στην ελληνική αγορά αλλά και σε πολλές ξένες αγορές τόσα χρόνια. Με μια υπερσύγχρονη παραγωγική διαδικασία μπορεί και παράγει σχεδόν όλους τους τύπους ρολών που κυκλοφορούν παγκοσμίως, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και διευρύνοντας συνεχώς τις εξαγωγές της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου