Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Αθήνα
Η τελευταία σελίδα στη φετινή πορεία του ΟΦΗ γράφτηκε λίγο πριν τις 15:00 του Σαββάτου, όταν οι παίκτες του ΟΦΗ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ», όχι για να παίξουν τον προγραμματισμένο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά για να αποχαιρετήσουν τον κόσμο της ομάδας.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Νίκος Μαχλάς είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της κρητικής ομάδας από το πρωτάθλημα αφήνοντας αιχμές κατά πάντων.
Ο λιγοστός, αλλά πιστός καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας που μέχρι και τελευταία στιγμή πάλευαν ώστε η ομάδα να τελειώσει με αξιοπρέπεια τη σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές φορώντας τις ποδοσφαιρικές φανέλες τους, καθώς και ο Νίκος Αναστόπουλος, εμφανώς συγκινημένοι ανταπόδωσαν το χειροκρότημα.

«Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε... Μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια», ήταν τα λόγια του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε: «Έχω αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην ομάδα, γι αυτό είμαι εδώ. Δεν είμαι νομικός να σχολιάσω αποφάσεις της διοίκησης».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον ΟΦΗ. Μάλιστα ο Ντάσιος αναγνωρίζοντας το μέγεθος του ΟΦΗ είπε: «Δεν είναι το τέλος που αρμόζει στην ομάδα και τα παιδιά, που έκαναν ηρωική προσπάθεια. Είναι κρίμα, όλοι εμείς και οι οικογένειές μας από το ποδόσφαιρο ζούμε, οπότε τους καταλαβαίνω, νιώθω τις δυσκολίες που πέρασαν. Οι ομάδες με τέτοιο κόσμο, όμως, δε χάνονται, πιστεύω ο ΟΦΗ θα βρει και πάλι τον δρόμο του».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης: «Για μένα ο ΟΦΗ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, μεγάλη ιδέα. Έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η χειρότερη μέρα τα τελευταία χρόνια για τον ΟΦΗ. Έγιναν πολλά λάθος πράγματα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του σωματείου, του κόσμου η κακομοιριά και η μιζέρια. Το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ να οργανώσουν και να μεθοδεύσουν τα πράγματα προς την κατάσταση που πρέπει για να φτάσει ξανά στο σημείο που αξίζει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο από την καρδιά μου, έχω προσφέρει λιγότερα από όσα έχω εισπράξει, μακάρι να επιστρέψει άμεσα ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Περήφανο «αντίο» και τελευταίο χειροκρότημα για τον ΟΦΗ


Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου