Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ΗΜΕΡΟ 6-7/3


                                            


Φίλες και φίλοι αναγνώστες του blog καλησπέρα σας.
Καλή εβδομάδα σε όλους.

Όπως γράφτηκε από την Πέμπτη η εβδομάδα που έρχεται,δείχνει να είναι αρκετά βροχερή.Από Τρίτη εώς και την Παρασκευή θα πέσει αρκετό νερό στον νομό.Κατά τόπους και ανά περιόδους οι βροχοπτώσεις θα είναι έντονες,συνοδευόμενες και από καταιγίδες.

                        
                                              ΑΤΤΙΚΗ


Για αύριο Δευτέρα θα έχουμε Ήλιο με κάποιες υψισυννεφιές εώς το μεσημέρι.Το μεσημεροαπόγευμα αυτές οι συννεφιές δείχνουν να πυκνώνουν αλλά δεν θα αφήσουν πουθενά βροχή.Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ασθενείς 2-3bf.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20c.


Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός την Τρίτη από τις πρωινές κιόλας ώρες.Μεγαλύτερη πιθανότητα με τα τελευταία στοιχεία,είναι να αρχίσουν οι βροχές τις μεσημεροαπογευματινές ώρες,αλλά τοπικά μπορεί να ψιχαλίζει η και να βρέχει από το πρωί.
Οι μέτριες κατά βάση βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν εώς το βράδυ,ενώ μικρή (αλλά υπαρκτή) είναι η πιθανότητα να εκδηλωθεί και καταιγίδα τις απογευματοβραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς εώς μέτριοι το πρωί,αλλά στη συνέχεια και όσο περνάει η ώρα θα ενισχύονται.Έτσι το απογευματόβραδο περιμένουμε μέτριους εώς ισχυρούς ανέμους 4-6bf.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 9-17c.


Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 14-15c.


Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα

* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου