Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 22-24/5


                                             


Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα


Από το απόγευμα έχουν αρχίσει οι βροχοπτώσεις στον νομό (στα βόρεια προς το παρόν) όπου θα συνεχιστούν εώς και το βράδυ,αλλά και τις μεταμεσονύχτιες ώρες με πιο γενικευμένα φαινόμενα.


                                               ΑΤΤΙΚΗ



Κατά τη διάρκεια της νύχτας,εώς και τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες.Στη συνέχεια ο καιρός θα ''ανοίξει'' και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι εώς ισχυροί 4-6bf, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Από το μεσημέρι και μετά θα κοπάσουν,ενώ αργά το βράδυ θα γυρίσουν σε δυτικούς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-26c.


Tην Τρίτη ο καιρός θα ξεκινήσει με Ήλιο αλλά προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις όπου και αναμένεται να βρέξει στα κεντροδυτικά,και κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού.
Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς εώς το μεσημέρι,και μεταβλητοί ασθενείς στο υπόλοιπο της ημέρας.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από
15-25c.


Kαι το πρωινό της Τετάρτης θα έχουμε Ήλιο στο μεγαλύτερο μέρος του νομού,αλλά προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις,που δεν δείχνουν προς το παρόν ότι θα αφήσουν κάπου βροχή,εκτός από τα νησιά του Σαρωνικού τις απογευματοβραδυνές ώρες.

*Τα τελευταία δεδομένα μιλάνε για αστάθεια,που θα εκδηλωθεί κυρίως στα βόρεια του νομού τις μεσημεριανές ώρες,όπου και θα έχουμε τοπικούς όμβρους.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς εώς μέτριοι 3-5bf,με εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-26c.



Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 18-19c.


Καληνύχτα 


* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου