Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 5-7/5 - Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


                                             



Καλησπέρα και καλό 3ήμερο σε όλους 



                                                ΑΤΤΙΚΗ

'Ηλιο θα έχουμε στον νομό αύριο,εώς το μεσημέρι περίπου.Στη συνέχεια θα συννεφιάσει κατά τόπους.Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς εώς μέτριοι 3-5bf.To 5άρι θα παρατηρηθεί στα πιο δυτικά τμήματα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-30c.


Γενικά αίθριο καιρό θα έχουμε το Σάββατο.Συννεφιές αναμένονται από αργά το βράδυ.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς εώς μέτριοι 2-4bf.To 4άρι στα νότια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-29c.


Για την Κυριακή με τα τωρινά στοιχεία, προβλέπονται κάποιες συννεφιές που θα δώσουν ασθενείς εώς μέτριες βροχοπτώσεις τις πρωινές κυρίως ώρες.Δεν είναι σίγουρο,αλλά για την ώρα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες.Εάν αλλάξει κάτι θα διορθωθεί η εκτίμηση το Σάββατο.
Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ασθενείς εώς μέτριοι 2-4bf.H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-30c.


Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 17-18c.


Η τάση της επόμενης εβδομάδας

Oι λίγες συννεφιές της Δευτέρας,θα γίνουν περισσότερες την Τρίτη προς Τετάρτη όπου και πιθανών να βρέξει στον νομό.Από Τετάρτη μεσημέρι,εώς και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγα μόνο σύννεφα στον ουρανό.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη,αλλά από Πέμπτη θα πάρει την ανιούσα,φτάνοντας τον υδράργυρο το Σαββατοκύριακο σε θερμοκρασίες άνω των 32c.
Νεότερα την Κυριακή.

Καλό βράδυ 


* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου