Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

CHAMPIONS LEAGUE: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0 ( VID )


Φωτογραφία: Εurokinissi


Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... θηρίο μέχρι να μπει ο Ιγκουαϊν στο ματς και λύγισε στο φινάλε από την Γιουβέντους.

Ετσι, με τα γκολ του Αργεντίνου στο 69' και του Μάτζουκιτς στο 80΄η Γιούβε κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Τορίνο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι Πειραιώτες με κορυφαίο τον Βέλγο πορτιέρο Προτό κράταγε το μηδέν, αλλά όταν ο Ιγκουαϊν μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή, άλλαξαν τα πάντα. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή στάθηκε καλά, ήταν και τυχερή όταν έπρεπε, όμως στο φινάλε «μίλησε» η παγκόσμια κλάση των περσινών φιναλίστ του Champions League μέσα στην έδρα τους.

Οι Πειραιώτες ήταν φανερά πιο βελτιωμένοι σε σχέση με την 1η αγωνιστική κόντρα στη Σπόρτινγκ και σίγουρα πιο ορθολογικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσο το ματς ήταν στο 0-0 είχε δύο καλές στιγμές να ανοίξει και το σκορ, θέτοντας διαφορετικά δεδομένα. Συμπερασματικά, από μία τόσο δύσκολη αναμέτρηση που εγκυμονούσε κινδύνους, η ομάδα του Τάκη Λεμονή παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, με τον έμπειρο τεχνικό να βγάζει θετικά συμπεράσματα εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα (κυρίως) και σε Champions League.



Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα με γκολ του Σουάρες κέρδισε με 1-0 την Σπόρτινγκ στην Λισσαβόνα.

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-0
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Μπαρτσελόνα 0-1

Η βαθμολογία:

1. Μπαρτσελόνα 6 (4-0)
2. Γιουβέντους 3 (2-3)
3. Σπόρτινγκ Λισσανόνας 3 (3-3)
4. Ολυμπιακός 0 (2-5)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (81' Μπενατιά), Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουϊντί, Κουαδράδο (60' Ιγκουαΐν), Ντούγκλας Κόστα (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Tάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένχελς, Κούτρης, Ζντιέλαρ (77' Φορτούνης), Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο (71' Μπεν), Σεμπά, Εμενίκε (88' Μάριν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου