Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (VID)

Google Maps' updated view is seen on the right.


Οι Χάρτες Google αποκτούν έναν πολύχρωμο, και πιο λεπτομερή επανασχεδιασμό.

Η νέα "αλγοριθμική τεχνική χαρτογράφησης χρωμάτων" της Google θα βοηθήσει τους ανθρώπους να διακρίνουν πιο εύκολα διαφορετικούς τύπους εδάφους από παραλίες και καταπράσινα δάση εώς διάφορους χρωματικους τόνους του μπλε για λίμνες, ωκεανούς και φαράγγια. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε χρήστες από220 χώρες που έχουν πρόσβαση στους χάρτες της Google.

"Αυτή η ενημέρωση είναι ορατή ανεξάρτητα από την περιοχή που κοιτάτε - από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές έως τις μικρές, αγροτικές πόλεις", δήλωσε η Google (GOOGL) σε μια ανακοίνωση που ανακοίνωσε τις αλλαγές την Τρίτη.

Google Maps' updated view is seen on the right.

Για να επιτευχθεί αυτό, η Google ανέλυσε προηγμένες δορυφορικές εικόνες και εκχώρησε πιο λεπτομερή χρώματα σε διαφορετικούς τύπους περιοχών. Έτσι, ένα δάσος έχει τώρα σκούρο πράσινο ενώ ένα ελαφρύτερο μπαμπού, όπως οι θάμνοι, έχει μια ελαφρύτερη σκιά πράσινου. Οι άνθρωποι μπορούν ακόμη και να δουν καλύμματα χιονιού στα βουνά.

Αλλά δεν περιορίζεται στη φύση: η Google χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία στους δρόμους της πόλης. Ξεκινώντας σύντομα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Σαν Φρανσίσκο, οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια και τα πεζοδρόμια θα επανασχεδιαστούν ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τα δουν πιο καθαρά.

"Αυτές οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες καθώς περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να περπατήσουν ή να πάρουν άλλες μορφές ατομικής μεταφοράς λόγω της πανδημίας", δήλωσε η Google.

Google Maps users will see more detailed colors, as seen on the right.

Άλλες πόλεις θα λάβουν τις ενημερώσεις εδάφους "με την πάροδο του χρόνου", ανέφερε.

Ο επανασχεδιασμός αυτής της εβδομάδας είναι ο δεύτερος σημαντικότερος φέτος. Οι χάρτες Google έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στην ανακάλυψη και τις προτάσεις, μαζί με ένα νέο λογότυπο, σε μια ενημέρωση του Φεβρουαρίου για να γιορτάσει τα 15α γενέθλιά της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου