Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 16-18/2





Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα :wave:



Αύριο Δευτέρα απο τις προμεσημβρινές ώρες θα συννεφιάσει στον νομό,και θα εκδηλωθούν ασθενείς εώς μέτριας έντασης βροχούλες κυρίως από το μεσημέρι εώς και το απόγευμα.Περισσότερο νερό θα έχουν τα βορειοανατολικά του νομού και τα δυτικά.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς εώς μέτριοι 3-5bf.Μετά το μεσημέρι τοπικά και 6bf.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-10 και στα πολύ νότια του νομού τοπικά και 11c.Στα βόρεια θα είναι 2-3c χαμηλότερη.



Την Τρίτη θα έχουμε ασθενείς κατά βάση βροχούλες και λίγα χιόνια το βράδυ κυρίως από τα 300-400μ και πάνω.
Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ισχυροί 5-6bf,αλλά από το βράδυ θα γίνουν πολύ ισχυροί 7-8bf και τοπικά στα ανατολικά 9bf.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0-6c.Στα βόρεια θα είναι 2-3c χαμηλότερη,ενώ στα νότια του νομού οι μέγιστες θα κυμανθούν στους 7-8c



H Tετάρτη θα είναι η πιο κρύα μέρα του 3ημέρου.Ασθενείς κατά βάση χιονοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι μπορούν να σημειωθούν εώς και τη θάλασσα,εκτός από τα νότια του νομού που θα έχουν ασθενή βροχή η χιονόνερο.Οι άνεμοι μέχρι το μεσημέρι θα είναι πολύ ισχυροί 6-8bf,αλλά μετά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -1εώς 5c.Στα βόρεια θα είναι 2-3c χαμηλότερη.


* Περισσότερες βροχές και χιόνια φαίνονται για τη Παρασκευή (πιθανών εώς το μεσημέρι).Όμως δεν θα μας απασχολήσουν πολύ.


Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου