Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ 8-11/8


                                                  





Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα σε όλους 

Ο ζεστός εώς πολύ ζεστός καιρός θα συνεχιστεί για 4-5 μέρες ακόμη.Ειδικά στα κεντρονότια και δυτικά τμήματα του νομού.Στα βόρεια και ανατολικά το δροσερό μελτέμι θα ρίχνει 2-5c κατά τόπους τον υδράργυρο.

Μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε και για τον καιρό του Αγρινίου στο http://weatherparty.blogspot.gr/



Καλοκαιρία αύριο Δευτέρα με τους ανέμους μέτριους (4-5bf) από βόρειες διευθύνσεις,και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24-36c.


Την Τρίτη,είναι αυξημένη η πιθανότητα να έχουν κάποιες αυξημένες νεφώσεις χαμηλής διαστρωμάτωσης,τις θερμές ώρες της ημέρας τα βορειοανατολικά και τα βορειοδυτικά τμήματα κυρίως.Μικρή αλλά υπαρκτή η πιθανότητα για ασθενή βροχή τοπικά.Οι άνεμοι βόρειοι 3-5bf,και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 23-34c.


Αίθριος καιρός την Τετάρτη με βοριάδες 3-5bf,και τη θερμοκρασία σε άνοδο να φτάνει σε ορισμένα κεντρονότια και δυτικά προάστεια τους 36-37c.


Ίδιος καιρός και την Πέμπτη,με το βοριαδάκι να εξασθενεί λίγο (3-4bf),και τη θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο όπου στα συνήθη ''ύποπτα'' τμήματα του νομού θα φτάσει και τους 37-38c.


Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 25-26c.


* Με τα εώς τώρα δεδομένα η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα σημειώσει πτώση 4-6c περίπου,ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα και για κάποια αστάθεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα.Νεότερα την Πέμπτη.



* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.
* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου