Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ



APAGAPOPLOU


Προβλήματα σε δρομολόγια ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου προκλήθηκαν το πρωί, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 7 με 8 μποφόρ.
Ωστόσο από τις 10:30 το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας εκτελούνται κανονικά μετά από άρση του απαγορευτικού απόπλου. Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η γραμμή από το λιμάνι του Λαυρίου για Κέα και Κύθνο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή το «Highspeed 6» και το «Champion jet 2» έχουν ανακοινώσει για σήμερα Κυριακή την ακύρωση του πρωινού δρομολογίου τους.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Η ΕΜΥ εξέδωσε νωρίτερα έκτακτο δελτίο πρόγνωσης θυελλωδών ανέμων για το στενό Καφηρέα, το κεντρικό και νοτιανατολικό Αιγαίο και το Ικάριο πέλαγος. Αναλυτικότερα, για το βορειοανατολικό Αιγαίο κάνει λόγο για βορειοανατολικούς ανέμους 7 ή 8 μποφόρ, για το στενό του Καφηρέα για βόρειους 8 μποφόρ, για νότιο Ευβοϊκό, Σαρωνικό, δυτικό Κρητικό, βόρειους 7 ή 8, για νοτιοδυτικό Αιγαίο και θάλασσα Κυθήρων βορειοανατολικούς 8 μποφόρ, για νοτιοανατολικό Αιγαίο, Ικάριο, βόρειους-βορειοδυτικούς 8 μποφόρ, για θάλασσα Σάμου, νοτιοανατολικό κρητικό, Ιεράπετρα, βόρειους βορειοδυτικούς 7 ή 8 μποφόρ, για νοτιοδυτικό Κρητικό βόρειους 7 ή 8 μποφόρ, για ανατολικό Κρητικό, Καρπάθιο βορειοδυτικούς 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου