Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ


Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Απαγορευτικό απόπλου βρίσκεται σε ισχύ από νωρίς το πρωί από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, οι οποίοι «αγγίζουν» έως και τα εννέα μποφόρ.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης θυελλωδών ανέμων για το στενό Καφηρέα, το κεντρικό και νοτιανατολικό Αιγαίο και το Ικάριο πέλαγος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, από τον Πειραιά θα εκτελεστεί μόνο το δρομολόγιο του «Speedrunner» για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και πιθανότατα του επιβατηγού- οχηματαγωγού πλοίου «ΚΥΔΩΝ» για Χανιά στις 10:00 το πρωί.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά.Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων, αλλά παραμένει ανοικτή η γραμμή για το Μαρμάρι. Aπό το Λαύριο δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κέα και Κύθνο.



Kυκλοφοριακό κομφούζιο στον Πειραιά και στη Ραφήνα

Εν τω μεταξύ ουρές αυτοκινήτων καθ οδόν προς τον Πειραιά έχουν σχηματιστεί ενώ υπάρχει και μποτιλιάρισμα στους δρόμους γύρω από το λιμάνι. Η ίδια εικόνα και στο λιμάνι της Ραφήνας.


Η αυξημένη κίνηση προκλήθηκε αφού υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι με αποτέλεσμα την σταδιακή συγκέντρωση των οχημάτων.

Στο λιμάνι, στις πύλες αναχώρησης πλοίων συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός επιβατών οι οποίοι ταξίδευαν σήμερα και δεν γνώριζαν την έκδοση απαγορευτικού απόπλου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου