Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

PLAY OFFS CHAMPIONS LEAGUE: BINTI - AEK 1-2 (VID)


Θριαμβευτική ουγγρική ραψωδία για την ΑΕΚ


Μία «ραψωδία» πρόκρισης έγραψε το βράδυ της Τετάρτης επί ουγγρικού εδάφους η ΑΕΚ, η οποία πλέον είναι μία ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επιβλήθηκε με 2-1 της Βίντι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και απέκτησε σαφές προβάδισμα, προκειμένου το σεντόνι να κουνηθεί τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Στο 22ο λεπτό η ΑΕΚ απέκτησε αριθμητική υπεροχή, καθώς ο Χούζτι αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ούγγρος μέσος πάτησε τον Μπακασέτα με τις τάπες του παπουτσιού του αναγκάζοντας τον διαιτητή του αγώνα να του δείξει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό όταν η Ένωση έφτασε στο πολυπόθητο γκολ: ο Μπακασέτας με αριστερό σουτ ανάγκασε τον Κόβατσικ να οριζοντιωθεί για να αποκρούσει, ωστόσο ο Κλωναρίδης πήρε το... ριμπάουντ, ανοίγοντας το σκορ για τον «δικέφαλο».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς έφτασαν και στο 2-0 στο 49' με έναν «κεραυνό» του Μπακασέτα. Πάντως τέσσερα λεπτά αργότερα ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της «Ένωσης» είδε κι αυτός την κόκκινη κάρτα για πάτημα με τις τάπες σε αντίπαλό του.

Στο 68ο λεπτό η Βίντι μείωσε το σκορ με τέρμα του Λάζοβιτς, ωστόσο παρά την πίεσή τους οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο αποψινό ματς.




Βίντι-ΑΕΚ 1-2


Γκολ: 35' Κλωναρίδης (ΑΕΚ), 49' Μπακασέτας (ΑΕΚ), 68' Λάζοβιτς (Βιντί)

Κίτρινες: Kλωναρίδης (ΑΕΚ), Λάζοβιτς (Βίντι), Νέγκο (Βίντι), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες: 22' Χούζτι (Bίντι), 53' Μπακασέτας (ΑΕΚ)

Δοκάρια:

Βίντι: Κόβατσικ, Βινίσιους, Φιόλα, Λάζοβιτς, Χάντζιτς, Χούσζτι, Κόβατς, Νέγκο, Νικόλοφ (53' Σέποβιτς), Στοπίρα, Γιουχάσζ

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66' Άλεφ), Μπακασέτας, Μάνταλος, Κλωναρίδης (81' Λόπες), Λιβάγια (86' Πόνσε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου