Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Μ.ΠΕΜΠΤΗ 28/4 - ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

                                           


Καλησπέρα και καλή Μ.Εβδομάδα σε όλους. 

Πρίν πάμε στον νομό,δείτε τη πρόγνωση για τον καιρό του Αγρινίου από τον Κ.Αλεξανδρή. http://weatherparty.blogspot.gr/


Μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε Τρίτη και Τετάρτη στον νομό,αλλά από την Πέμπτη θα ανεβαίνει μέρα με τη μέρα ο υδράργυρος.



Μ.Δευτέρα: Aίθριος γενικά ο καιρός με λίγα παροδικά σύννεφα κατά τόπους.Άνεμοι από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5bf με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-22c.




Μ.Τρίτη: Ίδιος καιρός πάνω κάτω με λίγα σύννεφα το απόγευμα στα βόρεια και ανατολικά του νομού.Το πρωί μέτριους εώς ισχυρούς ανέμους 4-6bf,αλλά όσο περνάει η ώρα αυτοί θα κοπάζουν.Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 12-20c 




 M.Τετάρτη: Ηλιοφάνεια όλη μέρα.Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς εώς το μεσημέρι,και νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4bf,στο υπόλοιπο της μέρας.Η θερμοκρασία από 11-21c.




Μ.Πέμπτη: 'Hλιος μέχρι αργά το απόγευμα όπου και αναμένεται να συννεφιάσει.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς εώς μέτριοι 3-4bf,αλλά από το μεσημέρι και μετά θα γυρίσουν σε νότιους με περαιτέρω εξασθένηση.Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 13-24 με 25c.



Η τάση του καιρού για την Ανάσταση και το Πάσχα.

Συννεφιασμένος δείχνει να είναι ο καιρός τόσο το βράδυ της Ανάστασης,όσο και την Κυριακή του Πάσχα με τα εώς τώρα στοιχεία.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26-28c το Σαββατοκύριακο.Πάντως τα παραθαλάσσια τμήματα θα έχουν 2-4c χαμηλότερα.




Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.
* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου