Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Για δυο έργα που θα ανεβούν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το φθινόπωρο.

Παραστάσεις αναζητούν ηθοποιούς

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μπογδάνος και η Θεατρική Ομάδα δεκαοχτώ αναζητούν ηθοποιούς για δύο νέες παραγωγές που θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το προσεχές φθινόπωρο.
Αναζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί με εξαιρετική φυσική κατάσταση, σκηνικής ηλικίας 18-35 ετών (σπουδές υποκριτικής απαραίτητες) για το έργο «Mon Petit Prince» (Ο Μικρός Πρίγκιπας). Η Performance για ενήλικες με αφορμή τον γνωστό ήρωα, θα είναι σε κείμενο του Βασίλη Μαυρογεωργίου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μπογδάνου. Τον ρόλο του Πρίγκιπα θα κρατά η Λένα Παπαληγούρα.  
 Για τα «Ταξίδια του Γκιούλιβερ» που θα ανεβούν στην Παιδική Σκηνή αναζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί με εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες, σκηνικής ηλικίας 18-40 ετών. Θα εκτιμηθούν οι μουσικές σπουδές και η γνώση μουσικών οργάνων\
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν σύντομο βιογραφικό μαζί με τρεις  αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας στο audition.dithepi@gmail.com με ένδειξη "Πρίγκιπας" ή "Γκιούλιβερ" αντίστοιχα μέχρι 20 Απριλίου (μετά από την επιλογή των βιογραφικών οι συμμετέχοντες στην ακρόαση θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email).
 Η ακρόαση θα γίνει με ραντεβού μετά από επιλογή βιογραφικών. Θα ζητηθεί μονόλογος, τραγούδι και αυτοσχεδιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου