Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ - ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


                                             


Φίλοι και φίλες αναγνώστες του blog καλησπέρα σας 
Εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους-ες.



Μεγάλη προσοχή στους δρόμους εάν επιστρέψετε την Δευτέρα του Πάσχα,καθώς δεν θα λείψουν οι έντονες βροχοπτώσεις στον Ηπειρωτικό κορμό 
της χώρας από το μεσημεροαπόγευμα και έπειτα.

Δεν άλλαξαν τα πράγματα από την εκτίμηση που είχε γίνει την Κυριακή όσο αφορά τον τύπο του καιρού που θα έχουμε.Θερμοκρασιακά όμως θα κινηθούμε τελικά σε λίγο χαμηλότερες τιμές από αυτές που είχαν δωθεί.
Αναλυτικά...




Αύριο Μ.Παρασκεύη οι συννεφιές δεν θα λείψουν απ τον νομό.Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί ασθενείς 2-3bf,και από αργά το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-24c.





To M.Σάββατο υψισυννεφιές θα έχουμε στο μεγαλύτερο διάστημα της μέρας.Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς 2-3 bf,αλλά στα ανατολικά και νότια του νομού θα φτάσουν τα 4-5bf μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.Εξασθένηση από το απόγευμα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-25c.Στα βόρεια υπολογίστε 2-4c χαμηλότερα.





Εναλλαγές 'Ηλιου και συννεφιάς θα έχουμε την Κυριακή του Πάσχα.Μια συννεφιά που φαίνεται να πυκνώνει αρκετά μετά τις απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα είναι από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εώς μέτριοι 2-4bf.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η νέα εβδομάδα μπαίνει με βροχές.Τοπικές τη Δευτέρα,και πιο γενικευμένες την Τρίτη ειδικά από το μεσημέρι και μετά.Η θερμοκρασία από Δευτέρα θα πέσει,και με τα εώς τώρα δεδομένα η Τρίτη θα είναι η πιο ψυχρή μέρα της εβδομάδος με την θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 18-19c.
Από Τετάρτη εώς και την Κυριακή οι θερμοκρασίες θα είναι φυσιολογικές για την εποχή,και οι τοπικές βροχές δεν θα λείψουν. 




Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.
* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου