Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ 2-5/5





Καλησπέρα σας! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

Χρόνια πολλά με υγεία,ειρήνη,και χαρά για όλο τον κόσμο!

Η νέα εβδομάδα θα έχει αρκετές βροχούλες,και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.




Η Δευτέρα του Πάσχα θα κυλίσει συννεφιασμένη και βροχερή από το μεσημέρι και μετά.Βροχές που δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη ένταση και θα έχουν περισσότερο,τοπικό χαρακτήρα.Κάπου θα βρέχει και κάπου θα σταματάει τις επίμαχες ώρες δλδ.Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς εώς μέτριοι 3-5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-21c




Για την Τρίτη αλλάξαν τα δεδομένα που υπήρχαν την Παρασκευή,και έτσι δεν θα έχουμε γενικευμένες βροχοπτώσεις στον νομό.Τοπικά όμως οι ψιχάλες η κάποια ασθενή βροχή για λίγο δεν αποκλείεται τις μεσημεριανοαπογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί μέτριοι 4-5bf. H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 13-19c.





Την Τετάρτη το πρωί ο ήλιος θα κυριαρχήσει.Από το μεσημέρι και μετά όμως θα συννεφιάσει και θα βρέξει.Έντονα και με συνοδεία καταιγίδας τοπικά.Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί μέχρι 4-5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21c.




O άστατος και βροχερός καιρός με τα τελευταία στοιχεία (που μπορεί να αλλάξουν εώς τότε) δείχνει να συνεχίζεται μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι 4-5 bf,με εξασθένηση από το απόγευμα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-19c.




Για το τέλος της εβδομάδας δεν φαίνονται βροχές και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 




Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα

 μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.

* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου