Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ 6-9/6




Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.


Πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία μεσοβδόμαδα,ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για βροχή την Τρίτη.Μικρή σταδιακή άνοδο θα έχουμε προς το τέλος της εβδομάδας.
Κάποιες πρώτες ενδείξεις δείχνουν πολύ ζεστό καιρό μετά τις 15/6.Νεότερα την Πέμπτη.



Μην ξεχνάτε οι Αγρινιώτες,αλλά και όσοι κινείστε προς Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές,να ενημερώνεστε για τον καιρό στο http://weatherparty.blogspot.gr/ 




Την Δευτέρα θα έχουμε αίθριο καιρό.Βόρειους ασθενείς ανέμους το πρωί,μεταβλητούς με την ίδια ένταση το μεσημέρι,και νότιους από τα απόγευμα και μετά.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-30c.



Aίθριο καιρό με λίγα σύννεφα θα έχουμε το πρωί της Τρίτης.Όσο περνάει η ώρα,τόσο η συννεφιά θα πυκνώνει και τις μεσημεροαπογευματινές ώρες αναμένεται να βρέξει.Εντονότερες δείχνουν να είναι οι βροχές στα δυτικά και τα βόρεια του νομού.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς εώς μέτριοι 3-4 bf ενισχυόμενοι στα βόρειοανατολικά του νομού,αλλά και στα πολύ νότια νοτιοανατολικά τμήματα σε 5 και τοπικά 6 bf.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 18-28c.



Tην Τετάρτη το πρωί θα έχουμε λίγα σύννεφα τοπικά,αλλά γρήγορα ο ήλιος θα γίνει κυρίαρχος στον ουρανό.Προσοχή στους βόρειους ισχυρούς ανέμους που  τοπικά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα φτάνουν και τα 7bf.Aπό το απογευματόβραδο θα κοπάσουν.Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση και θα κυμανθεί από 17-25c.




Mε τα τελευταία στοιχεία το πρωί της Πέμπτης θα είναι ηλιόλουστο,αλλά από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης.Οι άνεμοι θα παραμείνουν βόρειοι ασθενείς εώς μέτριοι 3-5bf,(στα ανατολικα 4-6bf) αλλά όσο βραδιάζει,θα κοπάζουν και θα γυρίσουν από νότιες διευθύνσεις.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-25c.



 Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 21-22c.



* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.
* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου