Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 15-17/7 - Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


                                                 


Καλησπέρα,και καλό 3ήμερο σε όλους  

Αρκετή ζέστη θα έχουμε και αύριο,ενώ για το Σαββατοκύριακο η πολύ μεγάλη πτώση που φαινόταν στις αρχές της εβδομάδας μετριάστηκε, και έτσι ο υδράργυρος θα πέσει μόνο κατά 5-7c.


Μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε και για τον καιρό του Αγρινίου,από το έγκυρο http://weatherparty.blogspot.gr/




Ηλιοφάνεια θα έχουμε την Παρασκευή,με νότιους ασθενείς εώς μέτριους (το μεσημέρι) ανέμους 2-4bf,και λίγη σκόνη στην ατμόσφαιρα.H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-36 και πολύ τοπικά ίσως και 37c.


Αίθριος καιρός και το Σάββατο με λίγες παροδικές συννεφιές τοπικά.Οι άνεμοι στο μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα παραμείνουν νοτιάδες ασθενείς εώς μέτριοι 2-4bf.H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 22-33c.


O αίθριος καιρός θα συνεχιστεί και την Κυριακή,με τους ανέμους να γυρνάνε σε βορειοδυτικούς ασθενείς 2-3bf εώς το μεσημέρι περίπου,ενώ από το απόγευμα θα  κάνουν ''στροφή'' σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-31 και τοπικά 32c.



Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 24-25c.


Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θερμοκρασιακά θα κυμανθούμε σε καλά για την εποχή επίπεδα εώς και την Πέμπτη.Απο Παρασκευή και μετά στον καιρικό ορίζοντα φαίνεται καύσωνας,αλλά καλύτερα να το δούμε στην Κυριακάτικη εκτίμηση,όπου θα υπάρχουν και περισσότερα στοιχεία.Όσο για τους βόρειους ανέμους αυτοί θα ενισχυθούν από Δευτέρα.Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι 2 ανεμώδεις ημέρες ειδικά το μεσημέρι.



* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.


* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου