Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ 4-7/7



                                                            




Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα σε όλους 



Ο καιρός και αυτή την εβδομάδα θα συνεχίστει με καλές θερμοκρασίες για την εποχή.Η υγρασία όμως που θα παραμείνει υψηλή,θα δίνει την αίσθηση 2-4c παραπάνω από τη θερμοκρασία που θα έχει ο αέρας.


Μη ξεχνάτε ειδικά οι κάτοικοι του Αγρίνιου,αλλά και όσοι ταξιδεύετε προς την ευρύτερη περιοχή να μπαίνεται στο http://weatherparty.blogspot.gr/  ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τις καιρικές συνθήκες του τόπου.


Αίθριος καιρός και αύριο Δευτέρα με λίγες τοπικές συννεφιές τις μεσημεριανές ώρες.Οι βορειοανατολικοί άνεμοι αύριο θα ενισχυθούν ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες.Η εντασή τους θα φτάσει τα 4-5,και τοπικά 6bf στα ανατολικά. (Μεγάλος ο κίνδυνος για πυρκαγιες)
Εξασθένηση θα παρουσιάσουν από το απογευματόβραδο.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-32 και τοπικά 33c.



Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα έχουμε και την Τρίτη,με τους βόρειους-βορειοανατολικούς ανέμους να διατηρούνται μέτριοι εώς ισχυροί στα ανατολικά,αλλά να κοπάζουν από το απογευματόβραδο.Η θερμοκρασία στα κεντρονότια και δυτικά του νομού κατα τόπους θα φτάσει και τους 34c.



Tην Τετάρτη υπάρχει πιθανότητα να έχουμε (στα δυτικά κυρίως) κάποιες αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά.Μικρή η πιθανότητα για κάποια τοπική ολιγόλεπτη βροχή.Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και μόνο στα ανατολικά-βορειοανατολικά τμήματα θα φτάνουν τοπικά και τα 5bf.Η θερμοκρασία θα ''τσιμπήσει'' 1-2c και θα έχουμε μέγιστες στον νομό εώς και 35c.H ελάχιστη στις περισσότερες περιοχές δεν θα κατέβει κάτω από τους 22c.



Τέλος την Πέμπτη ο καλός καιρός θα συνεχιστεί με τους βόρειους ανέμους να είναι ασθενείς εώς μέτριοι 2-4bf,και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23-33c






Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 24-25c


Η άνοδος πού φαινόταν για τα τέλη της εβδομάδας πολύ πιθανό να μην έρθει,και τελικά να κυμανθούμε σε μέγιστες θερμοκρασίες πέριξ των 30c.Nεότερα την Πέμπτη.




* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.

* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου