Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ 18-21/7


                                                


Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα 


Η νέα εβδομάδα θα μπεί και θα συνεχίσει εώς την Πέμπτη περίπου,με πολύ καλές για την εποχή θερμοκρασίες.Το αεράκι δε θα μας λείψει,ενώ η υγρασία θα είναι σε ανεκτά επίπεδα.


Μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε και για τον καιρό του Αγρινίου,από το έγκυρο http://weatherparty.blogspot.gr/



Αίθριος καιρός την Δευτέρα με βόρειους μέτριους ανέμους 4-5bf,που θα κοπάσουν από το απόγευμα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32c.



Παρόμοιες καιρικές συνθήκες και την Τρίτη,με μέτριους εώς ισχυρούς βοριάδες 4-6bf,και τη θερμοκρασία στα επίπεδα της Δευτέρας.




Για την Τετάρτη τώρα,υπάρχει μικρή (αλλά υπαρκτή) πιθανότητα το πρωί να ψιχαλίσει η και να βρέξει για λίγο στα πολύ βορειοανατολικά τμήματα του νομού,όπως και επίσεις το μεσημεροαπόγευμα στα πολύ δυτικά τμήματα.Ο υπόλοιπος νομός φαίνεται (για τη ώρα) να μην επηρεάζεται και θα έχει αίθριο καιρό καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας με λίγες τοπικές παροδικές συννεφιές.Οι άνεμοι θα παραμείνουν βοριάδες μέτριοι εώς ισχυροί 4-6bf, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-31c.



Ηλιοφάνεια και την Πέμπτη,με τους μέτριους βοριάδες (4-5bf) να επιμένουν,και τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 31-32c.


Οι θερμοκρασίες των θαλασσών θα είναι στους 25-26c.

Aπό Παρασκευή θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας.Οι μέγιστες ίσως φτάσουν τοπικά και τους 37-38c εώς την Κυριακή.Νεότερα την Πέμπτη.



* Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF.

* Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι πάντα υπό σκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου