Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 14-16/4







Γειά σας :wave:






Για αύριο Τρίτη ο καιρός στον νομό θα είναι καλός εώς και τις μεσημεριανές ώρες.Ύστερα θα συννεφιάσει και ως το απόγευμα κατά τόπους και ανά περιόδους θα σημειωθούν βροχούλες ασθενούς εώς μέτριας έντασης.Περισσότερες κοντά και γύρω απ τους ορεινούς όγκους.Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3bf.Η θεροκρασία θα κυμανθεί από 12-22c.


H Τετάρτη αναμένεται ως επί το πλείστον συννεφιασμένη αλλά και με κάποια ανοίγματα του καιρόυ κατά τόπους.Μικρή η πιθανότητα για λίγες τοπικές ασθενείς βροχές στα κεντρικά και δυτικά τμήματα του νομού τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς εώς μέτριοι 3-5bf.H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-20c



Hλιοφάνεια την Πέμπτη,και μόνο τις πολύ πρωινές ώρες ίσως έχουμε λίγα συννεφάκια κατά τόπους.Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί ασθενείς 2-3bf. H θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 11-22c Tοπικά και 23c.





 * Η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και δεν αποκλείεται να φτάσουμε και τους 25-26c το Σάββατο.Μια μεσοπρόθεσμη εκτίμηση δείχνει πτώση της τάξεως 5-6c την Κυριακή και τη Δευτέρα.



Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου