Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 17-19/4







Γειά σας και καλό 3ήμερο :wave:


Για αύριο Παρασκευή η μέρα θα είναι ηλιόλουστη.Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς νοτιοδυτικοί 2-3bf.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11-23c.Στα παραθαλάσσια θα είναι 2-3c χαμηλότερη.





 Και το Σάββατο θα είναι μια μέρα που θα...φέρνει λίγο σε καλοκαίρι.Ο Ήλιος κυρίαρχος και πάλι στον Αττικό ουρανό.Λίγα συννεφάκια κατά τόπους,θα κάνουν την εμφανισή τους αργά το απόγευμα προς το βράδυ.Οι άνεμοι θα παραμείνουν νοτιοδυτικοί ασθενείς εώς μέτριοι 3-4bf.H θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 12-25 και τοπικά 26c.




Tην Κυριακή και ως το μεσημέρι περίπου θα έχουμε Ήλιο με λίγα σύννεφα στον νομό.Στη συνέχεια οι συννεφιές θα πυκνώσουν και θα καλύψουν μεγάλο μέρος του Αττικού ουρανού,όπου και υπάρχει μικρή πιθανότητα το βράδυ να ψιχαλίσει.Κυρίως στα δυτικά τμήματα τού νομού.Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες ασθενείς εώς μέτριους 3-4bf.H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 14-23c.




*Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση τη Δευτέρα όπου αναμένονται και λίγες ασθενείς τοπικές βροχές.Μάλιστα δείχνει να πέφτει κι άλλο εώς και την Τετάρτη.
Με τα τελευταία στοιχεία η Τετάρτη θα θυμίζει κάτι από...Φθινόπωρο με μέγιστη θερμοκρασία κοντά στους 14-15c.








Οι καιρικές εκτιμήσεις είναι προσωπικές,και οι πηγές είναι τα μαθηματικά μοντέλα GFS-ECMWF-WRF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου