Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η HILLARY CLINTON

Και επίσημα υποψήφια στις προεδρικές εκλογές η Χίλαρι Κλίντον

Την υποψηφιότητά της  για δεύτερη φορά, για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016 επισημοποίησε η Χίλαρι Κλίντον, με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα hillaryclinton.com.
«Είμαι υποψήφια για την προεδρία», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαιώνοντας μία εδώ και μήνες αναμενόμενη υποψηφιότητα. Προς το παρόν, είναι η μόνη υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις.
«Οι απλοί Αμερικανοί έχουν ανάγκη από έναν αγωνιστή. Θέλω να είμαι αυτή η αγωνίστρια. Ξεκινάω εκστρατεία για να κερδίσω τις ψήφους σας», δήλωσε η 67χρονη Χίλαρι Κλίντον. Οι προκριματικές εκλογές θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016 στην Αϊόβα και το Νιού Χαμσάιρ. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν το 2016.
Να σημειωθεί ότι η Κλίντον έχει εξασφαλίσει τη συμμαχία και τη φιλία του πρώην πολιτικού της αντιπάλου στις προκριματικές του 2008, του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε χθες ότι «θα είναι μία εξαιρετική πρόεδρος».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου